Navštíveno 2400x

Je mi jasný, že člověk s těmito reproduktory asi jen tak do styku nepřijde, ale bylo by možné napsat nějaké zkušenosti? Samozřejmě až nějaké budou nebo možná už nějaké jsou. Přemýšlím, že by mi to mohlo dobře v novém autě vytrhnout trn z paty. Hlavně mě zajímá jaké jsou po zvukové stránce a jaký je adekvátní zesilovač. Doopravdy spolykaj těch 400rms? Prostě cokoliv, po netu jsem toho zatim moc nenašel. Díky.
a co sw? nebo čekáš že budou stačit jen 2 ovály?? kompa + sw a neřešit
Děkuji za názor, ale na to jsem se neptal :-D
Jelikož to jsou poměrně nové ovály,tak jsem toho taky moc nenašel,ale měl jsem je v ruce a něco váží:-)
Jo a koukal jsem,že jsi z Prahy--mužu ti je ukázat
Já je viděl naživo v dojčlandu, jako je to brutus. Jenže já bych právě potřeboval nějakou zkušenost. Ideálně poslech v autě. Ty je máš? Nebo jsi nějaký prodejce či co? :-)
Mam je doma,ale jeste jsem se nedokopal je dat do auta a jelikoz delam byt,nevim,kdy se do toho dam :-(
To chápu, no pokud by se ti to nějak někdy povedlo, tak bych si rád poslechl.
Takže aktualizace. Má někdo tedy již nějaké zkušenosti?

06.05.2010, 21:25 |
137 ...osobna skusenost - Pulheim, posluchovka Magnat...myslim ze s adekvatnym krmenim su to brutalne repro...a nie je to novinka, predavaju sa od r.2009...velmi dobre si rozumeju s Magnat Two Power zosikom...konstrukcia je kompromisom medzi woofrom a 3 pasmom koax....vedia buchat, tlacit aj zahrat...odporucam adekvatny zosilnovac...tych 400W RMS je real...
OK, díky. Budu měnit auto zřejmě za nějaký hatchback, takže problém s umístěním by již nebyl. Jen jsem byl nejistý tím krmením. Jestli je budu kupovat, porozhlédnu se tedy po zesíku co by uměl 2x400. Díky moc.